Leave Your Message
Категории на вести
Избрани вести

Професионално студио за снимање материјал за производство на панели за апсорпција на звук: ткаенина од фиберглас

2024-04-10 10:23:11

Во професионални локации за снимање и конференциски места, употребата на панели што апсорбираат звук е од витално значење. Тие играат клучна улога во одржувањето на квалитетот на звукот, контролирањето на бучавата и ослободувањето од ехото. Без разлика дали се подобрува квалитетот на снимањето или се подобрува работната средина, панелите што апсорбираат звук се неопходни во процесот на аудио продукција.


6611ffe77bf9838619fju


Платно од фиберглас , кој е направен од ситни испреплетени стаклени влакна способни да го заробат звукот и да го намалат неговиот одраз, е материјал многу погоден за правење панели што апсорбираат звук. Многу професионални студиа за снимање и конференциски сали усвоија панели за апсорпција на звук направени од ткаенина од фиберглас.

Би сакал да споделам една успешна приказна со вас, која се однесува на нашата корпорација и клиент од Русија.



НаГРЕЧО, нашата ткаенина од фиберглас е фаворизирана од компании за панели за апсорпција на звук од различни земји ширум светот поради неговиот професионален ефект на апсорпција на звук, отпорност на пожар и отпорност на влажност - и тие потпишаа долгорочни договори за соработка со нас.



If you want to learn more about fiberglass cloth, you can start by obtaining a free sample from our company.



Just leave your contact information and the product information you want to know about, and we will contact you as soon as possible.

Our experts will solve them in no time.